Bruidsreportages

NielsIsauraBW-139kl2

Mijn stijl van fotografie laat zich het beste omschrijven als de journalistieke reportage-stijl. Deze verhalende stijl is zowel modern als tijdloos. Ik fotografeer hierbij wat er gebeurt zonder in te grijpen.
Vaak stappen mensen bijvoorbeeld opzij als ze mij zien omdat denken dat ze in de weg staan. Dan vraag ik om dat vooral niet te doen en niet op mij te letten. Deze manier van werken levert natuurlijke foto’s op waarop mensen staan zoals ze zijn op dat moment. Ik ben met mijn camera dus op zoek naar wat er zich afspeelt tussen mensen en in de mensen zelf. Dat is voor mij een belangrijke bron van inspiratie. Bij het maken van portretten geef ik wel wat aanwijzingen maar niet veel zodat ook de portretten er natuurlijk en ongedwongen uitzien.

Ik werk doorgaans in zowel kleur als zwart-wit. Met de bewerkingen ga ik wat verder dan de meeste fotografen, maar alles in overleg uiteraard. En tijdloosheid, stijl en kwaliteit staan altijd voorop zodat de foto’s over 5, 10 of 20 jaar nog steeds zeer de moeite van het bekijken waard zijn.

 

Goepsfoto-001test326Sallyfrontpage
Reacties
Tenslotte nog enkele letterlijke reacties die ik spontaan per mail kreeg na het maken van een reportage. Als mensen schrijven dat ze ‘weer’ blij zijn dan komt dat omdat ik ze daarvoor al een eerste selectie van de foto’s heb gegeven.

..

We zijn zo blij met jou! Foto’s zijn echt weer geweldig en ik ben direct met het boek begonnen. Wat een klus, maar ontzettend leuk om te doen.

..

WAUW Jeroen! Kon je maar elke dag van ons leven met ons mee lopen en af en toe zulke prachtige foto’s maken. Wat zijn ze mooi geworden. Prachtig!!! Duizend maal dank alvast voor deze foto’s. Het is weer helemaal genieten. Dank dus daarvoor.

..

Dank wederom. De foto’s zijn echt fantastisch. We zijn erg blij dat we jou gevonden hebben. Lang leve google!

..

Ik wil nog even zeggen dat ik je foto’s waanzinnig goed vind. Ook de foto’s van het feest vind ik fantastisch en de spontane foto’s, niet geposeerde het mooist. Dus we zijn heel blij dat we jou hebben gekozen.

..

We hebben net de foto’s bekeken en we zijn er zo blij mee. Ze zijn echt heel mooi en helemaal in de sfeer waarop wij hoopten. Knap hoe je steeds ‘ het moment’ wist te pakken. Echt super! Nogmaals, Helemaal te gek!

..

Wow wow wow! Jeroen, je bent fantastisch!!!! Wat een stuk voor stuk ge-wel-di-ge foto’s!!!
Echt helemaal te gek!
En dan te bedenken dat de andere foto’s nog komen. TOP!!!

..

Dank dank dank! Wat een fantastische foto’s!
Echt weer geroerd door alle plaatjes! Wat heb je dat waanzinnig gedaan.
Duizend maal dank!

..